Konkurranser

Det arrangeres konkurranser over store deler av landet hele året, med varierende hyppighet. I og med at forumet har blitt svært aktivt, er det mest hensiktsmessig å se på konkurranseoversikten der. Den er til enhver tid oppdatert, og det er enkelt å finne riktig informasjon. Alle konkurranser som arrangeres offisielt ligger ute på NKHFs forum. Norgesmesterskap utlyses i tillegg til på forumet, også i Tidsskrift for Kaninavl (TK), som sendes ut til alle medlemmer.

Klikk deg inn på forumet, og gå nedover til du finner seksjonen for konkurranser. Her ligger finner du også konkurranseresultater i tillegg til halvårsplaner, konkurranseinnbydelser og annet relevant.

For å delta på konkurranser må man være medlem i Norges Kaninavlsforbund, og ved påmelding skal man oppgi medlems nummeret sitt. Medlems nummeret finner man vanligvis på baksiden av TK (Tidsskrift for Kaninavl), men finner man ikke henvender man seg til: sekreter@kanin.nkf.net

Kaninen man skal delta med, må også være registrert i Norges Kaninhoppforening. For å registrere kaninen din, må du fylle ut registreringsskjemaet som du finner under Filer.
Retningslinjer for registrering av hoppekanin finner du under Registrering.